Projekt
Olesgaard Hypnose
Type
Hjemmeside

Om kunden

I Grenaa bor en pensioneret læge med navn Peder Olesgaard. Han har 39 års erfaring som læge, men arbejder nu deltid med hypnose. Da jeg kontaktede ham, der var hans hjemmeside et simpelt opslag med hans navn og kontaktinformationer, bygget i primært ren HTML.

Projektet

I redesignet har jeg bygget forsiden ud fra Simon Sineks model, The Golden Circle. Ud fra Sineks idé om why, how, what, så bygger jeg layoutet op til at fortælle:

  • Hvorfor hypnose er effektivt
  • Hvordan det virker
  • Hvad det faktisk er

Hjemmesiden skulle fortsat være simpel, og Peder så gerne, at jeg brugte blå farver. Muligheden for at få testet Bootstrap til dette var oplagt, hvilket ærligt var en blandet oplevelse.
Jeg satte layoutet op til at give et meget roligt indtryk, da folk som opsøger hypnose, typisk har sårbare årsager til dette.

Resultater

Der er ingen form for tracking på siden, så jeg kan ikke sige, at trafikken er steget med 9000%. Tilgengæld, så er Peder i lidt af en navnekrig med et pizzaria, som bruger hans navn. Olesgaard er nemlig et beskyttet navn, som pizzariaet har brugt med en bindestreg. På Google var de først at finde, men et par måneder efter ligger Peder nu øverst.

Billeder

Macbook illustration showing the webpageGoogle result showing Olesgaard above the enemy pizzaman