Portfolio
 • Kæledyrs Fotograf

  Camilla har en passion for fotografi, samt en stor kærlighed til dyr. Som hobby har hun derfor taget rigtig mange billeder af kæledyr, men ikke haft mulighed for at promovere det på andet end Instagram

  Jeg har skabt en hjemmeside, som skal skaffe hende flere muligheder for at tage billeder. Forsiden kommunikerer hurtigt, hvad hun tilbyder, og hvad hun er stærk til. Hun kan skrive blogindlæg om hendes projekter, og brugerne kan se hendes resultater, kontakte hende og finde hendes sociale medier.


 • Viby Tennis

  Ikke online endnu

  Tæt ved Viby Torv ligger en lille tennis klub. Få ved den eksisterer, for den er lidt gemt væk, og søger du “Aarhus Tennis” dukker den ikke op. Hjemmesiden var meget gammel og ikke optimeret, så jeg har skabt en ny.

  Tennis er en eftertragtet sport, men ofte en dyr en. Viby Tennis er en meget billig klub, så det fokuserede jeg på til markedsføring. Når man har læst siderne er der call-to-actions som opfordrer til enten at få en prøvetime eller blive medlem.

  Det nye logo har jeg designet i Affinity Designer.

  Mine SEO optimeringer fokuserer på at få dem frem, når man søger “Aarhus Tennis”.


 • Olesgaard Hypnose

  Ude i Grenaa bor en pensioneret læge med navn Peder Olesgaard. Han har 39 års erfaring som læge, men arbejder nu deltid med hypnose. Hans hjemmeside var et simpelt opslag med hans navn og kontaktinformationer.

  Jeg har designet en hjemmeside, som ud fra Simon Sineks “The Golden Circle” på forsiden forklarer, hvorfor hypnose er et effektivt redskab, hvordan det virker, og hvad det faktisk er. Med målgruppen i tankerne gav det mening med et roligt og overskueligt design, som jeg så skabte med HTML og BootStrap.


 • Parkeringskompagniet App

  I mit praktikforløb var jeg med til at designe og arbejde på Parkeringskompagniets nye smartphone applikation. Med appen, så kan vagter udstede bøder, og parkanter kan oprette tilladelser.

  Designet følger deres styleguide med mørkeblå farver og orange accent. Menuer til målgruppens opgaver er præsenteret på forsiden med beskrivelser. Designet er baseret på brugerundersøgelser og senere forbedret på baggrund af tænke-højt tests.


 • Tal om ensomhed

  Aarhus kommune ville starte en kampagne, som skulle få os til at bryde med det tabu, som ensomhed er blevet; Et problem, som kun er blevet større de sidste mange år. Vi har designet en hjemmeside med metaforen om at sætte lys på emnet, ved at lege med mørke temaer og videoer, som gradvist lyses op.

  For at få os til at tale om ensomhed, implementerede vi en feature, hvor brugeren kan skrive sine egne erfaringer eller historie med ensomhed. De bliver så læst og godkendt af kommunen inden de bliver delt på hjemmesiden.


 • Gallo Huset

  GalloHuset er en informationscafe, som sætter psykisk velvære på dagsordnen, og tilbyder stillinger i deres kaffebar til folk i skånejob.

  De havde ønsket et nyt webdesign, som jeg designede og byggede som 2. semesters eksamensprojekt.

  Med udgangspunkt i brugerundersøgelser og desk research skabte jeg et simpelt og roligt design, som samler deres mange initiativer i logiske kategorier, så man ikke bliver overvældet, og sætter fokus på deres mission – At tale åbent om psykisk sårbarhed.


 • Whats Cookin’

  Siden tidernes morgen har mennesket filosoferet over:

  – Hvordan blev vi skabt?

  – Hvorfor blev vi skabt?

  – Hvad skal jeg lave til aftensmad?

  I dette eksamensprojekt forsøgte vi at svare på nogle af disse spørgsmål.

  What’s cookin er en webapp, som viser dig, hvad du kan lave at spise med de ingredienser, som du allerede har.
  Med fokus på pris, viser den hvad det vil koste at lave opskrifter, hvor du mangler at købe noget ind først, og hvor det er billigst at købe det.